Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (8)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Полудненко О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Циб В. Г. 
Аналіз методів оцінювання якості змішування рідких компонентів при виробництві безалкогольних напоїв [Електронний ресурс] / В. Г. Циб, О. В. Полудненко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 7-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_4
Наведено результати аналізу існуючих методів оцінювання якості змішування рідких компонентів та обгрунтовано вибір оптимального методу для оцінювання якості суміші.
Попередній перегляд:   Завантажити - 121.754 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Сафонова О. М. 
Вплив інтенсивної водно-теплової обробки зерна пшениці на фізичні властивості тіста [Електронний ресурс] / О. М. Сафонова, О. О. Полудненко, К. В. Дугіна, В. Б. Юферов, О. М. Озеров // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 178-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__44
Попередній перегляд:   Завантажити - 148.374 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Самойчук К. О. 
Визначення відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача безалкогольних напоїв [Електронний ресурс] / К. О. Самойчук, О. В. Полудненко, В. Г. Циб // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 65-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_11
Наведено результати аналітичних досліджень визначення оптимальної відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача та результати комп'ютерного моделювання процесу змішування рідких компонентів у струминному змішувачі.
Попередній перегляд:   Завантажити - 572.623 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Паніна В. В. 
Ресурсозберігаючий спосіб відновлення блок-картера [Електронний ресурс] / В. В. Паніна, О. В. Полудненко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 3. - С. 340-345. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_3_40
Розглянуто ресурсозберігальний спосіб відновлення блок-картера за умов господарства. Обгрунтовано використання полімерних матеріалів для відновлення постілі корінного підшипника. Вдосконалено технологічний процес відновлення постілі за рахунок уникнення механічної обробки після нанесення композиції, заміни хонінгування на поверхнево-пластичну деформацію. Це надає можливість покращити структуру поверхні, додає твердості втулці, знижує спрацювання деталі. Встановлено, що епоксидна композиція має задовільні антифрикційні та адгезійні властивості, витримує знакозмінні навантаження і не змінює фізичних властивостей за зміни температури під час роботи двигуна.
Попередній перегляд:   Завантажити - 132.865 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Полудненко О. В. 
Результати пошукового експерименту протитечійно-струминного змішування безалкогольних напоїв [Електронний ресурс] / О. В. Полудненко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 261-268. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_39
Наведено результати пошукового експерименту з дослідження протитечійно-струминного змішування купажного сиропу з водою в лабораторній установці. Побудовано залежності концентрації сиропу у готовому розчині від тиску подачі води за різних значень відстані між соплами форсунок. Встановлено оптимальні діапазони варіювання факторів основного експерименту; визначено вплив відстані між форсунками на концентрацію сиропу в готовому розчині.
Попередній перегляд:   Завантажити - 620.736 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Самойчук К. О. 
Аналіз процесу протитечійно-струминного змішування напоїв [Електронний ресурс] / К. О. Самойчук, О. В. Полудненко, В. Г. Циб // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 178-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_28
Наведено результати теоретичних досліджень струминного змішувача напоїв. Запропоновано схему протитечійно-струминного змішувача (ПТСЗ) рідин та описано процес змішування у пристрої. Наведено можливі шляхи інтенсифікації процесу перемішування. Наведено заходи з підвищення якості перемішування рідин у ПТСЗ напоїв.
Попередній перегляд:   Завантажити - 412.732 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Самойчук К. О. 
Визначення вмісту цукрового сиропу в напої при змішуванні у протитечійно-стуминному апараті [Електронний ресурс] / К. О. Самойчук, В. В. Паніна, О. В. Полудненко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 1. - С. 150-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_1_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.686 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського