Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Полудненко О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. |
Циб В. Г. Аналіз методів оцінювання якості змішування рідких компонентів при виробництві безалкогольних напоїв [Електронний ресурс] / В. Г. Циб, О. В. Полудненко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 7-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_4 Наведено результати аналізу існуючих методів оцінювання якості змішування рідких компонентів та обгрунтовано вибір оптимального методу для оцінювання якості суміші.
| 2. |
Сафонова О. М. Вплив інтенсивної водно-теплової обробки зерна пшениці на фізичні властивості тіста [Електронний ресурс] / О. М. Сафонова, О. О. Полудненко, К. В. Дугіна, В. Б. Юферов, О. М. Озеров // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 178-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__44
| 3. |
Самойчук К. О. Визначення відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача безалкогольних напоїв [Електронний ресурс] / К. О. Самойчук, О. В. Полудненко, В. Г. Циб // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 65-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_11 Наведено результати аналітичних досліджень визначення оптимальної відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача та результати комп'ютерного моделювання процесу змішування рідких компонентів у струминному змішувачі.
| 4. |
Паніна В. В. Ресурсозберігаючий спосіб відновлення блок-картера [Електронний ресурс] / В. В. Паніна, О. В. Полудненко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 3. - С. 340-345. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_3_40 Розглянуто ресурсозберігальний спосіб відновлення блок-картера за умов господарства. Обгрунтовано використання полімерних матеріалів для відновлення постілі корінного підшипника. Вдосконалено технологічний процес відновлення постілі за рахунок уникнення механічної обробки після нанесення композиції, заміни хонінгування на поверхнево-пластичну деформацію. Це надає можливість покращити структуру поверхні, додає твердості втулці, знижує спрацювання деталі. Встановлено, що епоксидна композиція має задовільні антифрикційні та адгезійні властивості, витримує знакозмінні навантаження і не змінює фізичних властивостей за зміни температури під час роботи двигуна.
| 5. |
Полудненко О. В. Результати пошукового експерименту протитечійно-струминного змішування безалкогольних напоїв [Електронний ресурс] / О. В. Полудненко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 261-268. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_39 Наведено результати пошукового експерименту з дослідження протитечійно-струминного змішування купажного сиропу з водою в лабораторній установці. Побудовано залежності концентрації сиропу у готовому розчині від тиску подачі води за різних значень відстані між соплами форсунок. Встановлено оптимальні діапазони варіювання факторів основного експерименту; визначено вплив відстані між форсунками на концентрацію сиропу в готовому розчині.
| 6. |
Самойчук К. О. Аналіз процесу протитечійно-струминного змішування напоїв [Електронний ресурс] / К. О. Самойчук, О. В. Полудненко, В. Г. Циб // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 178-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_28 Наведено результати теоретичних досліджень струминного змішувача напоїв. Запропоновано схему протитечійно-струминного змішувача (ПТСЗ) рідин та описано процес змішування у пристрої. Наведено можливі шляхи інтенсифікації процесу перемішування. Наведено заходи з підвищення якості перемішування рідин у ПТСЗ напоїв.
| 7. |
Самойчук К. О. Визначення вмісту цукрового сиропу в напої при змішуванні у протитечійно-стуминному апараті [Електронний ресурс] / К. О. Самойчук, В. В. Паніна, О. В. Полудненко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 1. - С. 150-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_1_32
|
|
|